13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean cercetat penal pentru mai multe furturi

Doljean cercetat penal pentru mai multe furturi

Polițiștii din Desa au fost sesizaţi ieri de către A. Fănica, de 42 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în perioada aprilie – iulie 2016, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă gospodărească mai multe bunuri (acumulatori auto, un polizor flex şi o bormaşină), în valoare de aproximativ 1500 de lei.
În urma activităţilor specifice de cercetare desfășurate, oamenii legii au identificat autorul furtului, stabilind că se numește P. Zarzarin, de 30 de ani, din aceeaşi localitate.
Prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul a sustras, în aceeaşi perioadă, de la locuinţa unei consătence alte trei bormaşini electrice, în valoare de aproximativ 1000 de lei. Bunurile sustrase au fost valorificate de autorul furtului, în comuna Desa, la diferiţi cetăţeni. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanelor vătămate. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a autorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS