29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj55 de ani de la înfiinţarea Batalionul 116 Sprijin Logistic «Iancu Jianu» Craiova

55 de ani de la înfiinţarea Batalionul 116 Sprijin Logistic «Iancu Jianu» Craiova

Batalionul 116 Sprijin Logistic «Iancu Jianu» a sărbătorit astăzi 55 de ani de înfiinţare, iar cu acest prilej a avut loc, astăzi, o ceremonie de înmânarea Drapelului de Luptă în Piaţa Mihai Vitezul din Craiova, la care au participat atât autoriţăţile locale şi judeţene, cât şi locuitori ai municipiului. „Formați un corp de veritabili profesioniști, al cărui parcurs a stat mereu sub semnul responsabilității și al bunei pregătiri. Dincolo de excelența în activitatea militară, v-ați remarcat prin solidaritate, prin deschiderea cu care v-ați oferit susținerea, în beneficiul comunității.
Vă felicit pentru tot ce ați realizat prin implicare, eforturi și numeroase sacrificii, pentru modul onorant în care continuați tradiția bogată, de peste o jumătate de secol, a unității dumneavoastră. Totodată, îi încredințez de întreaga noastră apreciere pe toți cei care au asigurat și asigură comanda Batalionului.
La ceas aniversar, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, vă rog să primiți expresia deplinei noastre prețuiri și considerații, alături de sincere urări de sănătate, împliniri, putere de muncă și succes, pentru a vă duce la bun sfârșit fiecare misiune încredințată. La mulți ani!“, a spus Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS