Dolj: Bărbat reținut pentru tentativă la viol şi furt calificat

(Foto: ziarpiatraneamt.ro)
(Foto: ziarpiatraneamt.ro)

Polițiștii doljeni au reținut, ieri, pentru 24 de ore și introdus în arestul inspectoratului, un bărbat în vârstă de 37 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă la viol și furt calificat.

Polițiștii Secţiei 2 Breasta au fost sesizaţi duminică de către o tânără, de 25 de ani, din județul Dolj cu privire la faptul că în timp ce se afla în extravilanul comunei Predești, Dolj, o persoană necunoscută, prin acte de violenţă, a încercat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta şi i-a sustras un telefon mobil.

După nici 24 de ore, în urma activităţilor specifice desfăşurate polițiștii dojeni au reuşit să identifice autorul faptelor, stabilind că se numește M. Constantin, de 37 de ani, din comuna Pleşoi, Dolj. În urma probatoriului administrat anchetatorii au luat măsura reţinerii doljeanului pentru 24 de ore, și a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi,  să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.


Comenteaza acum

Alte stiri

1 septembrie 2016

Vâlcea: Reţinut pentru furt calificat

Ieri, poliţiştii au recuperat 4660 de kg de cărbune sustras din vagoanele unei garniturii de tren. Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut 24 de ore. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti, în timpul unei acţiune în zona
8 august 2016

Dolj: Minori cercetaţi pentru furt calificat

Lucrătorii Postului de Poliție Giurgița au fost sesizați, ieri, de către o femeie de 37 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, persoane necunoscute, au sustras, în perioada 05-06.08.2016, din interiorul grădiniţei din comună bunuri în ...

Sumarul ediției de luni, 26 septembrie 2016

Top