10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveni cercetați pentru furt

Craioveni cercetați pentru furt

O patrulă de siguranță publică compusă din polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj în timp ce se afla, ieri, pe drumul secundar ce face legătura între strada Bucovăț și societatea de colectare deșeuri menajere a observat un autoturism lângă care se aflau doi bărbați suspecți. La vederea echipajului, unul dintre bărbați a fugit în direcția unei liziere de pomi, iar celălalt a plecat în mare viteză cu autoturismul fiind urmărit și oprit de polițiști și jandarmi.
Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui S. Constantin, de 49 de ani, domiciliat în comuna Bucovăț, iar la controlul autoturismului au fost găsite, în portbagaj, o caprină și un ied.
Din investigații, s-a stabilit că animalele le-au sustras de la S. Florin, de 39 ani, din Craiova, care avea o turmă de animale la păscut pe terenul viran din spatele Seminarului Teologic Craiova.
Cu ocazia cercetărilor efectuate de echipa operativă a fost identificată și celălalt autor în persoana lui M. Laurenţiu, de 29 de ani, din comuna Bucovăț, Dolj, care a fost depistat și condus la sediul secției.
Fiind audiaţi, cei doi au recunoscut comiterea faptei, animalele fiind predate părții vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS