Razie printre comercianții craioveni

raziewww.debanat.ro_

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat azi noapte o acțiune în municipiul Craiova pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale și a altor fapte ilicite din domeniul alimentaţie publică.

În cadrul acțiunii, oamenii legii  au verificat 19 societăţi comerciale, iar în urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 40.000 de lei.

De asemenea, oamenii legii au confiscat mărfuri în valoare de peste 1.000 de lei, precum și peste 1.500 de lei, bani nefiscalizați.

În urma controlului efectuat la un agent economic din zona Centrului Istoric din  Craiova, polițiștii au constatat faptul că reprezentanții agentului economic au comercializat produse de patiserie în valoare de 800 lei pentru care nu s-au întocmit rapoarte de producţie respectiv note de recepţie.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 de lei, dispunându-se totodată confiscarea produselor comercializate fără îndeplinirea condiţiilor legale, în valoare de 800 lei.


Comenteaza acum

Alte stiri

28 septembrie 2016

Craiova: Taximetriștii, verificați de polițiștii rutieri

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj și Biroului Rutier Municipal Craiova, împreună cu specialiști sin cadrul Registrului Auto Român – Agenția Dolj au organizat, ieri, o acţiune în municipiul Craiova pentru verificarea legalității ...

Sumarul ediției de joi, 29 septembrie 2016

Top