11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRazie printre comercianții craioveni

Razie printre comercianții craioveni

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat azi noapte o acțiune în municipiul Craiova pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale și a altor fapte ilicite din domeniul alimentaţie publică.
În cadrul acțiunii, oamenii legii  au verificat 19 societăţi comerciale, iar în urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 40.000 de lei.
De asemenea, oamenii legii au confiscat mărfuri în valoare de peste 1.000 de lei, precum și peste 1.500 de lei, bani nefiscalizați.

În urma controlului efectuat la un agent economic din zona Centrului Istoric din  Craiova, polițiștii au constatat faptul că reprezentanții agentului economic au comercializat produse de patiserie în valoare de 800 lei pentru care nu s-au întocmit rapoarte de producţie respectiv note de recepţie.
Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 de lei, dispunându-se totodată confiscarea produselor comercializate fără îndeplinirea condiţiilor legale, în valoare de 800 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS