17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUrmărit de autorităţile italiene prins de poliţiştii doljeni

Urmărit de autorităţile italiene prins de poliţiştii doljeni

Astăzi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj şi Post Poliţie Şimnicu de Sus au organizat şi executat o acţiune pe linia depistării și prinderii persoanelor urmărite în temeiul legii.
Polițiștii doljeni, în urma activităților specifice întreprinse, în  comuna Şimnicu de Sus, l-au depistat şi prins pe G. Dan, de 42 ani, din comuna Şimnicu de Sus, sat Mileşti, județul Dolj.
Pe numele acestuia autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru săvărşirea, pe teritoriul acestei țări, în perioada ianuarie 2005 – septembrie 2008, în complicitate cu alte persoane, mai multe infracţiuni de furturi de autovehicule pe care le exportă în alte țări. Cel în cauză a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani și 7 luni închisoare.
Polițiștii l-au prezentat pe doljeanul de 42 de ani Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând  să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare. G. Dan a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS