10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Victime ale neacordării de prioritate

Dolj: Victime ale neacordării de prioritate

V. Cătălin, de 40 de ani, din Craiova, în timp ce conducea, ieri după amiază, un autoturism, la ieşirea dintr-un imobil nu a acordat prioritate de trecere autoturismului, care circula pe Calea Dunării dinspre bld. Nicolae Romanescu către Podari, condus de T. Mihăiţă, de 22 ani, din Calopăr, judeţul Dolj, intrând în coliziune.
În urma accidentului a rezultat rănirea Marinelei N., de 30 de ani, şi a minorului T.V., de 17 ani , ambii din Calopăr, judeţul Dolj, pasageri în cel de-al doilea autoturism.
Polițiștii rutieri au întocmit în cauză dosar de cercetare penală și continuă investigațiile sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pe D.N. 6, în  afara localității Işalniţa, în timp ce C. Cristian, de 46 de ani, din Işalniţa, Dolj, conducea un autoturism, dinspre Filiaşi spre Craiova, la efectuarea virajului la stânga pentru a pătrunde pe un drum comunal nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus din sens opus de D. Alin, de 30 ani, din Craiova.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tânărului de 30 de ani, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS