12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Botoşăneni cercetaţi pentru înşelăciune

Dolj: Botoşăneni cercetaţi pentru înşelăciune

Aseară, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Filiaşi au fost sesizați de către o tânără de 19 ani, din comuna Brădeşti, Dolj, ospătar la un restaurant, despre faptul că a fost înşelată cu suma de 160 de lei de către o femeie. Imediat după comiterea faptei persoana în cauză a părăsit zona restaurantului cu un autoturism de culoare albastră înmatriculat în străinătate.
În baza informațiilor furnizate de partea vătămată, la scurt timp, în orașul Filiași, polițiștii au identificat un autoturism care corespundea descrierii. Astfel, vehiculul a fost oprit pentru control, la volan fiind identificat C. Suraj, care era însoţit de G. Persida, de 34 de ani, ambii din municipiul Botoșani.
Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că femeia de 34 de ani i-a solicitat părții vătămate două băuturi energizante, înmânându-i o bancnotă de 200 de ei. După primirea restului de 180 de lei, suspecta a înapoiat cele două energizante, solicitând să-i fie restituită bancnota de 200 lei, moment în care, profitând de neatenţia ospătăriţei, după ce a primit bancnota înapoi şi-a substituit și suma de 160 lei.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat doljencei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS