Dolj: 11 incendii în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 11 incendii, o intervenție descarcerare şi 15 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţa din localitatea Breasta, str. Constantin Argetoianu. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta mobilier, în urma acestuia au ars mobilier, materiale textile și un televizor. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Pieleşti. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia au ars  vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 0,7 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Ostroveni. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetaţie uscată, în urma acestuia a vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 5 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Podari. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetaţie uscată, în urma acestuia a vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 2 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Detaşamentul  Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Ocolului Silvic Calafat. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetaţie uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 0,05 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând unei persoane. În urma acestuia au ars vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 30 ha, 20 ml fir senzitiv al instalaţiei principale de supraveghere, 10 ml izolaţie al gardului de sârmă şi o cutie conectori la centrala de baterii solare fotovoltaice. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Craiova. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 0,5 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Craiova. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 30 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Coţofenii din Faţă. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 0,1ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mirişte pe un teren viran aparţinând unei persoane din localitatea Segarcea. . La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la miriște, în urma acestuia a ars  mirişte pe o suprafaţă de aprox.5 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Azi noapte, Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească aparţinând unei persoane. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la anexa gospodărească, în urma acestuia au ars aproximativ 6 ml grinzi şi căpriori la acoperişul casei de locuit. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 28 septembrie 2016

Actualitate

» Transfăgărăşanul închis astăzi pentru 3 ore
» Vasile Blaga a ajuns la DNA Ploiești
» Cutremur în Vrancea, în această dimineață
» Guvernul suplimenează fondurile pentru Prima Casă
» Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară
» Prognoza meteo pentru joi şi vineri
» Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani
» SUA: Record de audiență pentru dezbaterea Clinton – Trump
» Cursuri pentru examenul IELTS la Facultatea de Litere din Craiova
» Fostul președinte israelian Shimon Peres a murit
» Unu din trei elevi de 16 ani a fumat cel puţin o ţigară în ultima lună

Dolj

» Partea întunecată a Parcului Tineretului din Craiova
» Brigada multinaţională NATO va funcţiona la Craiova
» „Rețetă“ de furat cu ajutorul primarului
» Școlile au săli de sport improvizate și terenuri neamenajate
» Colocviile „Scrisul Românesc“ au ajuns la ediţia a XI-a
» Urmărit internațional, prins în Craiova după doi ani de la condamnare
» Întreruperi energie electrică de mâine
» „O țară cu inima bolnavă“ – Hipertensiunea, „ucigașul tăcut“ pentru zeci de mii de olteni
» Semiprotestul magistraţilor contrariază oamenii

Gorj

» Gorj: Şofer reţinut pentru că transporta cărbune furat şi avea permisul anulat
» Concurs interşcolar de Ziua Mondială a Turismului
» Vasile Moşoiu nu are voie să se întoarcă la Primăria Drăguţeşti
» A început procesul directorilor din CEO

Sport

» Simona Halep o va întâlni pe Madison Keys în sferturile turneului de la Wuhan
» Simona Halep în sferturile de finală la Wuhan
» Tilihoi: E vremea noastră!
» „Elitele“ au dat zece goluri Brașovului
» Burcea: Suntem departe de jocul pe care îl putem dezvolta
» SCM-U debutează la Pitești în Cupa României
» Fotbal / Liga Campionilor, etapa a 2-a

Magazin

» Program Inspire – Colours Cinema 30 septembrie – 6 octombrie
» Bancul zilei
» Horoscop

Top