7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: 11 incendii în 24 de ore

Dolj: 11 incendii în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 11 incendii, o intervenție descarcerare şi 15 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţa din localitatea Breasta, str. Constantin Argetoianu. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta mobilier, în urma acestuia au ars mobilier, materiale textile și un televizor. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Pieleşti. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia au ars  vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 0,7 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Ostroveni. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetaţie uscată, în urma acestuia a vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 5 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Podari. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetaţie uscată, în urma acestuia a vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 2 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Detaşamentul  Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Ocolului Silvic Calafat. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetaţie uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 0,05 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând unei persoane. În urma acestuia au ars vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 30 ha, 20 ml fir senzitiv al instalaţiei principale de supraveghere, 10 ml izolaţie al gardului de sârmă şi o cutie conectori la centrala de baterii solare fotovoltaice. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Craiova. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 0,5 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Craiova. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 30 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Coţofenii din Faţă. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată  pe o suprafaţă de aprox. 0,1ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mirişte pe un teren viran aparţinând unei persoane din localitatea Segarcea. . La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la miriște, în urma acestuia a ars  mirişte pe o suprafaţă de aprox.5 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

Azi noapte, Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească aparţinând unei persoane. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la anexa gospodărească, în urma acestuia au ars aproximativ 6 ml grinzi şi căpriori la acoperişul casei de locuit. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spaţii deschise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS