12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAIESEC Craiova și cei 25 de studenți internaționali

AIESEC Craiova și cei 25 de studenți internaționali

AIESEC Craiova va desfășura, în perioada 4 iulie-14 august, proiectul Discover Community, la care vor fi prezenți 25 de studenți voluntari din întreaga lume.

Proiectul Discover Cummunity este un proiect implementat la nivel național, de educație non-formală, social, prin care noi dorim să le oferim participanților o deschidere către alte culturi, le dezvoltăm abilitățile de comunicare și de lucru în echipă. Un numar de 15 elevi, cu vârste cuprinse între: 10-12 ani, participă la acest proiect. Ei au parte de sesiuni interactive, de 4 ori pe săptămână, susținute de voluntarii internaționali, sesiuni în limba engleză, la care membri AIESEC sunt facilitatori. Astfel încât toți participanții să înțeleagă și să își îmbunătățească limba engleză.

Țările reprezentate de voluntarii prezenți în orașul nostru sunt: China, Taiwan, Thailanda, Maroc, Cehia, Egipt sau Turcia.

Acest proiect a fost posibil datorită parteneriatului la nivel local cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi  AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. AIESEC este prezentă în peste 2400 de universități, 126 țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS