17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tânăr reținut pentru tâlhărie

Craiova: Tânăr reținut pentru tâlhărie

Polițiștii craioveni au reținut ieri pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea infracţiuniii de tâlhărie.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Craiova au fost sesizați de către B. Antonio, de 48 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, în data de 05.07.2016, în timp ce se afla în cartierul Brazda lui Novac, din Craiova, în aproprierea Pieței Novaci, a fost deposedat prin folosirea de amenințări, de către un tânăr de telefonul mobil,  în valoare de aproximativ 200 de lei.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii craioveni au identificat autorul faptei, stabilind că se numește  I. Nicuşor, de 25 de ani, din comuna Salcia, județul Teleorman.
În baza probelor administrate, oamenii legii l-au reținut pe I. Nicuşor pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.  Tânărul a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj.

Poliţiştii vă recomandă:
– Evitaţi să mergeţi la ore târzii prin parcuri, locuri izolate sau întunecoase.
-Dacă locuiţi la periferie şi mergeţi pe stradă după lăsarea întunericului, evitaţi să fiţi neînsoţită şi circulaţi pe străzi iluminate.
– Aveţi grijă la ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră, atunci când sunteţi pe stradă.
– Neatenţia poate atrage interesul infractorilor.
– Când vi se pare că vă urmăreşte cineva, verificaţi acest lucru traversând strada. Dacă persoana respectivă alege aceeaşi rută, îndreptaţi-vă spre o zonă aglomerată sau intraţi într-un magazin. Cereţi sprijinul poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS