10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetați pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis

Doljeni cercetați pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați azi noapte în executarea serviciului de supraveghere și control al traficului rutier, l-au depistat pe D. Cătălin, de 27 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism ( Jaguar ), pe strada Brestei, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Ieri, în comuna Lipovu, Dolj, a fost depistat A. Florin, de 29 de ani, din comuna Bârca, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spitalul Segarcea unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, din investigații s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de către C. Suraj, de 27 de ani,  din comuna Bârca, Dolj, acesta cunoscând faptul că tânărul nu posedă permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice.
Pe numele celor în cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 aflată în serviciul de patrulare au oprit în trafic, pe strada Râului, un autoturism condus de M. Costică,  de 41 de ani,  din comuna Podari, Dolj, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS