Craiova: JCI Cycling Day – ediţia iulie 2016

AFIS IULIE

Sâmbătă, 2 iulie, începand cu ora 10.00, în Parcul Tineretului are loc ediţia din luna aceasta a JCI Cycling Day! Proiectul dezvoltat de către Asociaţia Junior Chamber International Craiova este o acţiune dedicată cetăţenilor din Craiova şi are ca scop conştientizarea publicului larg şi a presei de nevoia promovării utilizării bicicletei ca o componentă esenţiala a mobilităţii urbane durabile şi alternativa viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul în comun şi deplasarea pietonală. Prin acest proiect se doreşte atragerea atenţiei participanţilor din trafic cu privire la siguranţa bicicliştilor şi totodată să se promoveze mersul pe bicicletă, reducând gradul de poluare citadină. Acţiunea constă într-o plimbare paşnică pe biciclete, având următorul traseu: Parcul Tineretului – Bulevardul Ştirbei Vodă – Bulevardul 1 Mai – Str. Marin Sorescu – Bulevardul Gh. Chiţu – Str. Caracal – Str. Henri Coandă (pauză hidratare) – Calea Bucureşti – Str. A.I.Cuza – Str. Mihai Viteazul – Str. Brestei – Str. Bucovăţ – Parcul Tineretului.Traseul are aproximativ 9 kilometri și poate fi parcurs fără a cauza blocaje în trafic.

ATENTIE! Minorii care au vârsta sub 14 ani nu pot lua parte la eveniment datorită legislaţiei în acest sens.

Persoanele care nu posedă biciclete pot închiria de la centrul de închirieri din Parcul Tineretului, plătind o taxă în acest sens.


Comenteaza acum

Alte stiri

30 septembrie 2016

CSO Filiași promite reabilitarea cu Steaua II

Nu doar CS Universitatea Craiova are meci cu Steaua în această săptămână, ci și CSO Filiași. Formația doljeană întâlnește astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița, echipa secundă a grupării bucureștene, într-o partidă ...

Sumarul ediției de vineri, 30 septembrie 2016

Top