“Învăţăm împreună” la Grădiniţa “Tudor Vladimirescu” din CraiovaGrădiniţa “Tudor Vladimirescu” din Craiova va fi, vineri, în intervalul 8.00 – 14.00, gazda unei activităţi social-culturală “Învăţăm împreună”.

Evenimentul este patronat de Club Soroptimist Internaţional Craiova, Asociaţia “Domino”, Asociaţia Părinţilor şi Cadrelor didactice din Grădiniţa “Tudor Vladimirescu”.

Activitatea cuprinde un schimb de experienta al ONG-urilor implicate în proiect, program artistic în limba engleză, atelier de creaţie- educaţie ecologică “Animale din piatră”, realizarea unei expoziţii cu produsele realizate.


Alături de copii mai participă cadre didactice, reprezentanţi ai ONG-urilor implicate,  voluntari din Macedonia şi Turcia şi prin activităţile propuse se doreşte  valorificarea colaborării între ONG-urile care promovează obiective similare, valorizarea lucrului în echipă, dezvoltarea creativităţii copiilor, dezvoltarea competenţelor de comunicare în limba engleză.


Comenteaza acum

Alte stiri

12 noiembrie 2017

Gorj: Grădiniţă cu program prelungit pentru copiii din Polovragi

Edilii comunei Polovragi vor să înfiinţeze o grădiniţă cu program prelungit în localitate. Decizia a fost luată ca urmare a solicitărilor părinţilor, care nu au cu cine să îşi lase copii după-amiază. Întrucât localnicii au cerut de mai mulţi ...

Sumarul ediției de joi, 23 noiembrie 2017

Top