Olteancă de 17 ani cercetată pentru furtPolițiștii craioveni au fost sesizați, ieri după amiază,de un agent de pază în cadrul unui magazin despre faptul că a depistat o femeie  care a sustras mai multe produse din incinta magazinului.

La fața locului s-a deplasat o echipă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 3 Poliție care a identificat-o pe I.D., de 17 ani, cu domiciliul în comuna Voineasa, județul Olt. Aceasta reușise să sustragă mai multe articole vestimentare, în valoare totală de 295,5 de lei.


Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit magazinului, în cauză fiind  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Comenteaza acum

Alte stiri

27 iunie 2018

Mehedinţi: Cercetată pentru furt

Poliția orașului Strehaia a fost sesizată, ieri, de către un bărbat din comuna Șimian, județul Mehedinți, cu privire la faptul că la data de 25 iunie, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla pe raza orașului Strehaia, persoane
14 februarie 2018

Bancul zilei

Un oltean îşi îngroapă soacra lângă un drum, iar pe placa funerară scrie: „Sub această cruce grea, Zace scumpa soacră-mea, Călătorii mei iubiţi, Mai încet, să n-o treziţi!“ *** O blondă trece prin faţa unui magazin de animale. Un papagal

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 iulie 2018

Top