10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi sau fără permis la volan

Dolj: Prinşi băuţi sau fără permis la volan

Azi noapte, în jurul orei 01.30, lucrători din cadrul Formațiunii Rutiere Segarcea și Secției 13 Poliție Rurală Segarcea, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat pe N. Ionuţ, de 33 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561 B,  în comuna Valea Stanciului, Dolj având o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul  a fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.
Aseară, în jurul orei 23.45, agenți de poliție din cadrul Formațiunii Rutiere Dăbuleni l-au  depistat în timpul desfășurăririi atribuțiilor de serviciu, în oraşul Dăbuleni, pe I. Ionuţ, de 19 ani, din localitate,  în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Polițiștii i-au întocmit celui în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.
Tot azi noapte,în jurul orei 03.15, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi, aflându-se în serviciul de patrulare în Filiași, l-au depistat pe C. Sorin, de  33 de ani,  comuna Butoiești, județul Mehedinți, în timp ce conducea, pe B-dul Racoțeanu, un autoturism având o concentraţie alcoolică de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Mehedinţeanula fost condus la Spitalul Orăşenesc Filiaşi  unde i s-au recoltat probe biologice  în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
 
În aceeași noapte, poliţiştii Secției Nr. 8 Politie Rurală Rast l-au depistat în localitatea Bistret pe P. Dumitru,  de 41 de ani, din comuna Bistret, județul Dolj în timp ce conducea un autoturism deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările în conformitate cu prevederile legale.
·         
Plițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat ieri pe C. Marius, de 46 de ani, din comuna Malu-Mare, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe  strada Caracal, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul nr.1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii rutieri i-au întocmit conducătorului auto dosar penal în conformitate cu prevederile legale.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS