14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Colours Cinema în săptămâna 17 - 23 iunie

Program Colours Cinema în săptămâna 17 – 23 iunie

Colours Cinema le propune şi în această săptămână craiovenilor un program de filme special, ce cuprinde pelicule de succes, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care vor rula în săptămâna 17 – 23 iunie, precum şi programul proiecţiilor.

Independence Day: Resurgence 3D Avanpremiera – Ziua Independenţei: Renaşterea 3D
Regia: Roland Emmerich
Cu: Vivica A. Fox, Maika Monroe, Liam Hemsworth,Jeff Goldblum, Bill Pullman
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durată: 119 minute
Acțiunea va avea loc la 20 de ani de la evenimentele din filmul original, când forțele extraterestre de întărire ajung pe Terra – să păstreze și să consolideze dominația predecesorilor lor – asta după ce primesc un semnal S.O.S. de la președintele Statelor Unite (personaj interpretat de Bill Pullman). Filmul se va axa pe o nouă generație de eroi, dintre care se evidențiază fiul vitreg al Căpitanului Steven Hiller (Smith).

Programul proiecţiilor:
– Joi 21:00
Now You See Me 2- Jaful Perfect 2
Regia: Jon M. Chu
Cu: Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan
Gen film: Acţiune, Comedie
Durată: 129 minute
La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 18:10; 18:30; 20:40
Finding Dory 3D -În căutarea lui Dory 3D
Regia: Andrew Stanton, Angus MacLane
Cu: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 103 minute
Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, și îi are ca participanți pe Marlin (Albert Brooks), Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste își vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei și va învăța între timp și câteva lucruri esențiale despre importanța familiei.

Programul proiecţiilor:
dublat
– Vineri, de luni până joi: 14:00
– Sâmbătă, duminică: 10:00; 12:00; 14:00

Warcraft 3D -Warcraft. Începutul 3D
Regia: Duncan Jones
Cu: Travis Fimmel, Paula Patton, Clancy Brown,Ben Foster
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durată: 123 minute
Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până miercuri: 16:00; 21:00
– Joi: 16:00
Money Monster-Maşina de bani
Regia: Jodie Foster
Cu: George Clooney, Julia Roberts
Gen film: Crimă, Dramă, Thriller
Durată: 95 minute
Money Monster spune povestea unei personalități TV, în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. Bărbatul îl ia ostatici pe Lee și întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 14:20
Bad Neighbors 2-Vecini de coşmar 2
Regia: Nicholas Stoller
Cu: Rose Byrne, Zac Efron, Seth Rogen
Gen film: Comedie
Durată: 191 minute
De această dată, Mac (Rogen) și Kelly Radner (Byrne) urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că sunt gata să facă mișcarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente, care sunt, spre oroarea lor, mult mai scăpate de sub control decât frăția condusă de Teddy (Efron).

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi 16:20

The Angry Birds Movie-Angry Birds – Filmul 3D
Regia: Clay Kaytis, Fergal Reilly
Cu: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride
Gen film: Acţiune, Animaţie, Comedie
Durată: 97 minute
Rating: AG IMDB: 6.4
Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red (Jason Sudeikis), a partenerului său de nădejde Chuck (Josh Gad) și a explozivului Bomb (Danny McBride) să le recupereze.

Programul proiecţiilor:
dublat
– 3D: Vineri, de luni până joi: 12:10
– 2D: Vineri, de luni până joi: 12:30; sâmbătă, duminică: 10:30; 12:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS