21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean cercetat pentru înșelăciune

Doljean cercetat pentru înșelăciune

Polițiștii craioveni au depistat, în urma investigațiilor, un bărbat bănuit de comiterea unei înșelăciuni, faptă comisă în data de 14 iunie, în municipiul Craiova.

Polițiștii Secției 5 Poliție au fost sesizați de către G. Neculai, de 44 de ani, din Craiova, că a fost abordat de un bărbat care s-a prezentat a fi şofer şi care i-a oferit spre vânzare 200 l motorină contra sumei de 600 de lei, solicitându-i actul de identitate pe motiv că îi este necesar în vederea emiterii facturii. De comun acord cei doi au plecat în cartierul 1 Mai, în zona Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde persoana respectivă l-a lăsat pe craioveanul de 44 de ani să aştepte, spunându-i că urmează să revină pentru a-i înmâna factura şi motorina, însa nu a mai revenit.
Prin extinderea cercetărilor și activităților investigative întreprinse de polițiștii Secției 5 Craiova a fost identificat și depistat, în localitatea Coțofenii din Față – sat Beharca, M. Valentin, de 50 de ani.
În urma audierilor suspectul a recunoscut fapta săvârșită și i-a condus pe polițiști în zona în care a abandonat cartea de identitate a persoanei vătămate, în vederea recuperării. Cercetările continuă cu făptuitorul în stare de libertate pentru clarificarea întregii activități infracționale, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS