12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopii din toată ţara se întrec la dans modern la Craiova

Copii din toată ţara se întrec la dans modern la Craiova

Palatul Copiilor Craiova organizează,  sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 9.00,  la Centrul Multifuncţional, a X-a ediţie a Concursului internaţional INTERFERENŢE CULTURALE ÎN CONTEXT EUROPEAN- secţiunea dans modern.
Acest concurs este cuprins în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale 2016, aprobat MENCS, domeniul A8-culturi şi civilizaţii.
Vor participa trupe de dans de la Palate şi Cluburi ale Copiilor din întreaga ţară, şi-au anunţat prezenţa un număr de aproximativ 600 de copii, părinţi şi cadre didactice de la aceste instituţii, fapt ce ne onorează şi garantează spectacolul oferit va fi unul de mare anvergură.
Momentele de dans cu care se vor prezenţa participanţii la concurs vor fi de o înaltă calitate, având în vedere trupele respective sunt recunoscute la nivel naţional şi internaţional pentru performanţa obţinută în cadrul cercurilor de dans de la Palatele şi Cluburile Copiilor unde îşi desfăşoară activitatea.
Concursul este organizat cu sprijinul ISJ Dolj şi DJTS Dolj, iar dintre participanţii din întreaga ţară, aproximativ 120 vor fi oaspeţii Palatului Copiilor Craiova timp de două zile, acest lucru fiind posibil cu sprijinul Liceului Matei Basarab şi Liceului Energetic din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS