17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBusiness Chic pentru tineri la Craiova

Business Chic pentru tineri la Craiova

Junior Chamber International (JCI) Craiova, organizează pe 23 iunie, la ora 17.00, în barul 12, o întâlnire cu Eli Adam, consultant de imagine & stil, intitulată sugestiv „Business Chic”. Academia de Training din luna iunie este dedicată tinerilor activi şi tinerilor antreprenori care doresc să înveţe despre vestimentaţie, stil şi atitudine în relaţiile profesionale.

Cât de importante sunt imaginea şi atitudinea în mediul de afaceri, există un cod business şi cum ar trebui să ne prezentăm la o întâlnire de afaceri, în faţă angajatorului sau a angajaţilor?

Eli Adam este owner STYLE AFFAIRS Image Store & more şi coolhunting afFAIRs, iniţiative locale prin care promovează conceptul de design românesc şi, implicit, tinerii designeri români.

Academia de Training este o iniţiativa a Junior Chamber Internaţional Craiova – JCI Craiova şi a Centrului pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă CDCD, fiind o serie de cursuri lunare cu tematică specifică organizate GRATUIT pentru tineri.

Înscrie-te din timp şi convinge-ne că meriţi să te numeri printre cei selectaţi! Arată-ne că eşti un tânăr activ şi implicat iar noi te vom sprijini să dobândeşti cât mai multe cunoştinţe!

Aplică până la dată de 20 iunie 2016, ora 21, completând formularul de mai jos :
https://docs.google.com/a/jcicraiova.ro/forms/d/1XJlU-hHT_9FQxlPDEZ695-GnXjGK6kerpzMQBwIj-ZE/edit
Persoanele selectate vor fi anunţate în ziua de 22 iunie 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS