Dolj: Accident mortal de motocicletăMarin D., de 58 de ani, din comuna Bucovăţ, Dolj, în timp ce conducea ieri o motocicletă, pe DC 97 către localitatea Palilula, în dreptul unui imobil, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoturismul condus de C. Laurenţiu, de 25 de ani, din comuna Bucovăţ, intrând în coliziune cu acesta.

După impact motocicleta a fost proiectată într-un gard de ciment, iar în urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 58 de ani.


În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă investigațiile pentru a se stabili cu exactitate mecanismul de producere a accidentului.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 ianuarie 2018

Gorj: Accident rutier cu două victime la Lelești

Două femei au fost rănite în această după-masă, într-un accident rutier produs în localitatea gorjeană Lelești. Potrivit polițiștilor, un bărbat, de 49 de ani, din Lelești, în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza la condițiile de ...
12 ianuarie 2018

Mehedinţi: Accident soldat cu o victimă pe o stradă din Severin

Un accident rutier în care a fost rănită o persoană s-a înregistrat, în urmă cu puţin timp, pe o stradă de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin. În accident au fost implicate două autoturisme, iar persoana rănită este

Sumarul ediției de miercuri, 17 ianuarie 2018

Top