17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dolj: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

În data de 08.06.2016, în jurul orei 15.30, lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Filiaşi, aflați în serviciul de supraveghere și control al traficului, l-au depistat pe L. Mădălin, în vârstă de 29 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, pe strada Racoţeanu din oraşul Filiaşi, autoturismul fiind radiat din circulaţie din anul 2011. Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză în conformitate cu prevederile legale.
Tot ieri, în jurul orei 19.45, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Filiaşi şi jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat pe B. Costinel, în vârstă de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Militari din oraşul Filiaşi, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie. Pe numele tânărului de 21 de ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în noaptea de 08/09.06.2016, în ora 00.15, pe strada Prunilor din Calafat, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Calafat, l-au depistat în trafic pe Ş. Marian, în vârstă de 23 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.
În dimineața zilei de ieri, în jurul orei 07.15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova, l-au depistat, pe D.J. 606 – în localitatea Breasta, pe B. Viorel, în vârstă de 45 de ani, din comuna Breasta, Dolj în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS