5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Patru persoane rănite într-un accident rutier produs la Cârcea

Dolj: Patru persoane rănite într-un accident rutier produs la Cârcea

Patru persoane au fost rănite în timpul unui accident rutier care s-a produs în localitatea Cârcea. În data de 28 mai, în jurul orei 02.00, pe D.N. 6, în localitatea Cârcea, în timp ce A. Iulian, de 24 de ani, din Craiova, conducea un autoturism, din direcția Leu spre Craiova, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere (carosabil umed), în curbă periculoasa la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod. În urma accidentului a rezultat accidentarea gravă a Roxanei C., de 20 ani, din comuna Pielești, Dolj, și accidentarea uşoară a șoferului și a lui L. Octavian şi T. Iulian, ambii de 21 ani, din Craiova, pasageri în autoturism.

Polițiștii rutieri l-au testat pe A. Iulian a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto este cercetat penal  sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS