5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Arestat preventiv pentru comiterea a șapte furturi din buzunare

Craiova: Arestat preventiv pentru comiterea a șapte furturi din buzunare

Polițiști din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au identificat și condus pentru audieri V. Florin, de 37 de ani, din municipiu, persoană bănuită de comiterea mai multor furturi din buzunare.
În urma cercetărilor anchetatorii au documentat în sarcina suspectului  7 infracţiuni de furt din buzunare, infracțiuni comise în perioada 15.04.2015-12.05.2016. Suspectul de regulă săvârșea furturile în municipiul Craiova sustrăgând telefoane mobile, dar și bani, faptele fiind comise și pe fondul neatenției victimelor.
Față de bărbat s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, tot ieri fiind prezentat și Judecătoriei Craiova care, în urma analizării probatoriului administrat, a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
V. Florin a fost introdus în arestul IPJ Dolj.

Polițiștii vă recomandă:
– Nu purtati portofelul în buzunarul din spate al pantalonilor.
– Nu purtaţi portofelul în plase!
– Nu purtati bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, acestea fiind locurile cele mai  vulnerabile și cel mai des vizate de hoți.
– În cazul în care va aflați într-o zonă aglomerată, țineți geanta lipita de corp în partea din fata, cu sistemul de inchidere orientat spre dumneavoastra.
– Dacă atunci când vă aflați într-un mijloc de transport în comun, vă simțiți înconjurați și inghesuiti de diverși indivizi, schimbați-vă imediat locul.
DACĂ AI FOST VICTIMA UNEI ASTFEL DE INFRACŢIUNI SUNĂ LA TELEFONUL DE URGENŢĂ 112!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS