16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni dispăruţi de la domiciliu

Doljeni dispăruţi de la domiciliu

Polițiștii doljeni efectuează verificări și investigații în identificarea unor persoane care au plecat de la domicilii şi nu au mai revenit până în prezent.
Poliţiştii Secţiei 6 Craiova au fost sesizaţi, la data de 5 mai, că Roibescu Florian, de 36 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, din data de 26 martie şi nu a mai revenit.
Semnalmente persoanei dispărute sunt: înălţime 170-175 cm, constituţie atletică, ochii căprui, faţa ovală, păr negru. La data plecării era îmbrăcat în pantaloni de culoare albastră,tip blugi, geacă de culoare galbenă, iar în picioare purta ghete de culoare neagră.

De asemenea, poliţiştii investighează şi plecarea de la domiciliu a lui Marin Constantin, de 65 de ani, din localitatea Işalniţa, Dolj, poliţiştii din comună fiind anunţaţi despre dispariţie în data de 8 mai.
Semnalmente: înălţime 165-170  cm, constituţie atletică, ochii negri, părul negru, tuns scurt. La data plecării de la domiciliu acesta era îmbrăcat într-o bluză de culoare gri, pantaloni din stofă – culoare neagră, iar în picioare purta papuci din plastic,culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze la numărul unic de urgență 112!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS