15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Urmărit internaţional depistat de polițiștii doljeni

Dolj: Urmărit internaţional depistat de polițiștii doljeni

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj – Compartimentul Urmăriri, în cursul zilei de ieri, a fost depistat și prins, în localitatea Cerăt, un tânăr de 20 de ani, pe numele căruia autoritățile italiene emiseseră un mandat european de arestare.
Polițiștii specializați în investigații criminale împreună cu polițiști din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca l-au identificat și încarcerat pe M. Constantin, în vârstă de 20 ani, din localitatea Cerăt, Dolj pe numele căruia autoritățile din Italia au emis mandat european de arestare pentru săvârșirea pe teritoriul acestei țări, în perioada 2012 – 2016, împreună cu alte persoane, a mai multor infracţiuni de recrutare, inducere şi exploatare a prostituției.
Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.
Polițiștii l-au încarcerat pe tânăr în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS