13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Infracţiuni pe drumurile publice

Dolj: Infracţiuni pe drumurile publice

Aseară, în jurul orei 18.45, pe strada Principală din comuna Greceşti, polițiștii din localitate, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe I.F., de 16 ani, din localitate în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie și fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.
În aceeași seară, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Coșoveni, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat, pe strada Revoluţiei din comuna Coşoveni, pe D. Daniel, în vârstă de 24 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare care era montat pe autoturism a fost atribuit, din data de 04.02.2015, unui alt autovehicul. Polițiștii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS