11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi la volan sub influenţa alcoolului

Dolj: Prinşi la volan sub influenţa alcoolului

Aseară, pe strada Republicii din Segarcea, polițiștii aflați în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat pe P. Elvis, de 35 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat.
P. Elvis a fost condus la spitalul Segarcea unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.
·         
Azi noapte, pe strada Victoriei din  Băileşti, a fost depistat în trafic P. Dumitru, de 53 de ani, din Urzicuţa, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, astfel rezultând oalcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.
Polițiștii au întocmit pe numele celui în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de conducere fără permis și conducere sub influența  băuturilor alcoolice.
 
Tot ieri, lucrătorii Postului Poliţie Breasta, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat în trafic pe M. Ion,  de 62 de ani, din comuna Predești, județul Dolj  în  timp  ce conducea, pe D.J. 606 – comuna Breasta, un autoturism având o alcoolemie de  0,99 mg/l alcool pur în  aerul  expirat.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul Nr. 1 Craiova unde i s-au recoltat probe bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS