16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Grupare specializată în trafic de droguri de risc şi mare risc, destructurată

Dolj: Grupare specializată în trafic de droguri de risc şi mare risc, destructurată

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Craiova au ridicat 14.000 de lei, zeci de pliculețe cu droguri și telefoane mobile, în urma a 6 percheziții efectuate la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. Față de 5 persoane s-au luat măsuri restrictive de libertate.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T- S.T. Craiova au efectuat 6 percheziții domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate.
Din cercetări a reieșit că, persoanele în cauză ar fi introdus în ţară, din Italia, droguri de risc și de mare risc, pe care le-ar fi vândut ulterior pe raza judeţului Dolj.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 32 de pliculețe cu cannabis, 2 pliculețe cu cocaină, 100 de grame de substanță pulverulentă de culoare albă, telefoane mobile şi 14.000 de lei.
În urma activităților desfășurate, 2 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar la data de 27 aprilie a.c., față de acestea s-a dispus măsura arestării preventive. De asemenea, față de alte 3 persoane s-a dispus măsura controlului judiciar.
Cercetările sunt continuate în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și de mare risc, trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.
Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţei Române. La acțiune au participat și luptători ai Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS