16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj100 de elevi din patru judeţe ale Olteniei s-au înscris la Concursul regional „Electrotehnică– Electromecanică – Electronică– 3E”

100 de elevi din patru judeţe ale Olteniei s-au înscris la Concursul regional „Electrotehnică– Electromecanică – Electronică– 3E”

Universitatea din Craiova organizează Concursul interdisciplinar regional „ELECTROTEHNICĂ – ELECTROMECANICĂ – ELECTRONICĂ – 3E”. Această competiţie va avea loc miercuri, 20 aprilie, la ora 9:00, la Facultatea de Inginerie Electrică. În total, în competiţie s-au înscris 100 de elevi în clasele a IX-a şi a X-a de la 11 licee din judeţele Dolj, Olt, Vâlcea şi Gorj. Concursul constă în trei probe: o probă teoretică scrisă, o probă de creativitate şi o probă practică asistată de calculator, iar evaluarea rezultatelor se va face de către o comisie mixtă formată din cadre didactice universitare şi cadre didactice din mediul preuniversitar.

Competiţia se află la cea de-a doua ediţie şi este organizat în partenerat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Colegiul „Ştefan Odobleja”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS