Programul Festivalului Internaţional Shakespeare – ediţia a X-a pentru sâmbătăTeatrul Național Marin Sorescu, Festivalul Internațional Shakespeare organizează, sâmbătă, ora 9.00, în foaierul teatrului, Atelierele de Teatrologie realizate în colaborare cu Asociația Internațională a Criticilor de Teatru și Departamentul de Teatrologie, Management Cultural și Jurnalism Teatral din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică București.

De la ora 10.00, la Consiliul Județean Dolj – Sala de Consiliu, unde are loc Conferința Internațională Shakespeare organizată în colaborare cu Asociația Europeană de Cercetare Shakespeare (ESRA). Moderatori: Michael Dobson, Lawrence Gunter, Boika Dimitrova Sokolova, Nicoleta Cinpoes, George Volceanov, Emil Sârbulescu.

De la ora 16.00, în Piața “William Shakespeare” are loc spectacolul “Comedia Erorilor”, prezentat de Teatrul de Repertoriu din Worcester (Marea Britanie), regia Ben Humphrey.

Ora: 18.00

Portul Cultural Cetate

Concert de muzică renascentistă

prezentat de Kantu Ensemble (Marea Britanie)


solistă: Ruth Hopkins

Cu înflăcărare despre sonetele lui Shakespeare, spectacol prezentat de trupa Crispus din Sibiu:

Piața William Shakespeare – ora 21.00,

Piața Mihai Viteazul – ora 22.00,

Piața Frații Buzești – ora 23.00


Comenteaza acum

Alte stiri

18 mai 2018

Urmărit internațional depistat pe Aeroportul din Craiova

Lucrătorii IGPF-PPF Aeroport Craiova au depistat, ieri după-amiază, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România din direcţia Italia, un bărbat de 30 ani, din Craiova, faţă de care Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a ...

Sumarul ediției de duminică, 27 mai 2018

Top