12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveancă, cercetată pentru furt din propria locuinţă

Craioveancă, cercetată pentru furt din propria locuinţă

Polițiștii Secției 5 Craiova au reușit să rezolve un dosar privind furtul unei importante sume de bani dintr-o locuință,  după mai bine de 5 luni de audieri și activități intense de cercetare.
Totul a început în data de 29.09.2015 când polițiștii craioveni au fost sesizați, de către S. Mădălina, de 21 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 13.00 – 16.00, persoane necunoscute, prin folosirea de chei potrivite, au pătruns în locuinţa familiei de unde au sustras suma de 30.000 de lei.
După luni de audieri și culegeri de informații, poliţiștii Secţiei 5 Craiova au stabilit că, în data respectivă, S. Maria, de 47 de ani, din Craiova, mama celei care a sesizat furtul, prin răvăşirea bunurilor din domiciliul conjugal, lăsarea deschisă a uşii apartamentului şi declaraţiile date ulterior în faţa organelor de cercetare penală, a înscenat comiterea infracţiunii de furt calificat.
De asemenea, craioveanca de 47 de ani, folosind un număr de telefon necunoscut de soţ, l-a şantajat pe acesta prin mesaje telefonice, ameninţându-l din postura de persoană necunoscută că „dacă va reclama respectiva faptă de furt la poliţie, vor avea de suferit membrii familiei”.
Prin conţinutul aceloraşi mesaje, S. Maria a încercat să inducă în eroare anchetatorii cu privire la aspecte esenţiale referitoare la modul de comitere a faptei, astfel încât adevărul să nu fie aflat.
Craioveanca este cercetată penal de polițiștii craioveni pentru comiterea infracţiunilor de furt, șantaj şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS