16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDevino membru al AIESEC Craiova

Devino membru al AIESEC Craiova

AIESEC Craiova a început de astăzi recrutarea de noi membri ai organizației internaționale de studenți, perioadă ce se va încheia pe data de 14 martie. Scopul recrutării este de a descoperi și a aduce în organizație noi membri dornici să experimenteze, să învețe și să performeze într-un cadru internațional și energic. Organizaţia încurajează tinerii să profite de anii de studenţie, şi să facă un pas către o altfel de experienţă studenţească, oferindu-le acestora un cadru în care se pot dezvolta atât profesional, cât și personal.
Studenții interesați să aplice trebuie să îndeplinească anumite criterii: să fie deschiși la culturi noi, să fie responsabili, să aibă un nivel de limbă engleză cel puțin conversațional, să fie dornici să se dezvolte personal și profesional prin voluntariat, să fie studenți ai unei instituţii de învăţământ superior şi să dea dovadă de iniţiativă.

Coordonatoarea programului Global Leader spune că:” Experiența ca membru AIESEC oferă oportunități mari de dezvoltare pentru orice tânăr și pentru a deveni membru  trebuie să treacă de un interviu de grup și de unul personal, urmând mai apoi o perioadă în care vor învăța despre organizația noastră.”, declară Daniela Preda.

Înscrierile se fac de luni până vineri între orele: 10:00 și 16:00, în holul Universității din Craiova, dar și online, pe:  aiesec.ro/membru.
AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non- profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. AIESEC este prezentă în peste 2400 de universități, 126 țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi. AIESEC are peste 5.000 de parteneri, aceștia implicându-se în dezvoltarea tinerelor talente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS