5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 26 februarie - 03 martie

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 26 februarie – 03 martie

Colours Cinema le propune şi în această săptămână craiovenilor un program de filme special, ce cuprinde pelicule de succes, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care vor rula în săptămâna 26 februarie – 03 martie, precum şi programul proiecţiilor.
Gods of Egypt 3D – Zeii Egiptului 3D

Regia: Alex Proyas
Cu: Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler
Gen film: Aventuri, Fantastic
Durată: 100 minute
Intriga din Gods of Egypt se declanșează atunci când unul dintre zei, Seth (Butler) ucide un altul, pe Osiris. Când fiul lui Osiris, Horus (interpretat Nicolaj Coster-Waldau), în încercarea de a se răzbuna, se alege cu ochii scoși, un singur om, un tânăr hoț îndrăgostit de o sclavă, se încumetă să ajute la înfrângerea zeului nebun. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 17:20; 21:30
Spotlight

Regia: Tom McCarthy
Cu: Rachel McAdams, Michael Keaton, Mark Ruffalo, Christopher Gallagher
Gen film: Biografic, Dramă, Istoric, Thriller
Durată: 128 minute
Filmul se va concentra asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team. Investigația, ce a scandalizat o lume întreagă și a produs schimbări majore în cadrul Bisericii Catolice, a fost inițiată de către editorul șef de atunci al publicației, Marty Barton (Schreiber), ajutat de Walter ‘Robby’ Robinson (Keaton) și reporterii Michael Rezendes (Ruffalo), Sacha Pfeiffer (McAdams) și Matt Carroll. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 21:00

 

Jane Got a Gun – Jane: Lupta pentru supraviețuire

Regia: Gavin O’Connor
Cu: Natalie Portman, Joel Edgerton, Ewan McGregor
Gen film: Acţiune, Dramă, Western
Durată: 98 minute
Natalie Portman interpretează rolul principal în acest western regizat de Gavin O’Connor. Ea este Jane Hammond o femeie care, după ce soțul îi este amenințat de către o bandă de răufăcători, apelează la un fost iubit (Joel Edgerton) pentru a-l salva. Doar că liderul bandei (Ewan McGreggor) nu se va da în lături de la nimic pentru a-și ucide ținta. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 19:00

 

Pride and Prejudice and Zombies- Mândrie, prejudecată și zombi

Regia: Burr Steers
Cu: Sam Riley, Matt Smith, Lily James, Lena Headey, Douglas Booth, Aisling Loftus
Gen film: Acţiune, Horror, Romantic, Dragoste
Durată: 108 minute
Pride and Prejudice and Zombies este ecranizarea bestseller-ului cu acelaşi nume al lui Seth Grahame-Smith, o comedie în care povestea binecunoscută din Pride and Prejudice este combinată cu elemente contemporane… şi o mulţime de zombi. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 14:50

Capture the Flag 3D – Fură steagul, salvează Luna 3D

Regia: Enrique Gato
Cu: Michelle Jenner, Dani Rovira, Carme Calvell
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durată: 97 minute
Mike Goldwing, un puști curajos de 12 ani, e fiu și nepot de astronauți NASA. Bunicul său, venerat pe vremuri, acum e uitat de toată lumea și trăiește izolat de familie după ce și-a ratat șansa de a participa la misiunea Apollo XI cu Neil Armstrong și Buzz Aldrin. Dar, când un miliardar excentric pune la cale un plan diabolic de a zbura pe Lună pentru a distruge steagul american pus acolo de echipajul de pe Apollo XI, Mike se îmbarcă clandestin într-o navetă spațială, pornind spre o aventură magnifică. Însoțit de bunicul său, dar și de Amy și Marty, cei mai buni prieteni ai săi, și de un cameleon isteț, Mike e hotărât să fure steagul, să salveze Luna, dar și să-și reunească familia. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
dublat
– Vineri, de luni până joi: 13:10
– Sâmbătă, duminică: 11:00; 13:10
Deadpool

Regia: Tim Miller
Cu: Ryan Reynolds, Gina Carano
Gen film: Acţiune, Fantastic, SF
Durată: 106 minute
Supranumit „mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat. Urmăriţi trailer-ul. http://www.cinemagia.ro/trailer/deadpool-12913/

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 15:15; 19:20

 

Dirty Grandpa – Bunicul dezlănțuit

Regia: Dan Mazer
Cu: Robert De Niro, Zac Efron
Gen film: Comedie
Durată: 102 minute
Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanță de nunta cu fiica răsfățată a șefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanța de primăvară la Daytona. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 17:00

Open Season: Scared Silly – Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioşilor

Regia: David Feiss
Cu: Kathleen Barr, Garry Chalk
Gen film: Animaţie, Comedie
Durată: 85 minute
Legenda unui vârcolac furios ameninţă buna dispoziţie la o tabără de vară din pădure, ceea ce îi va face pe eroi să-şi înfrunte temerile, dar şi să dezlege misterul din spatele legendei. Boog, Elliot, și toată gașca lor veselă se întorc, așadar, pentru noi aventuri… de speriat! Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiior:
dublat
– Vineri, de luni până joi: 12:50
– Sâmbătă, duminică: 10:40; 12:50

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS