16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: "În culisele scenei, în culisele vieții" cu Vlad Drăgulescu

Craiova: „În culisele scenei, în culisele vieții” cu Vlad Drăgulescu

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează luni, 29 februarie 2016, ora 18.00, în Salonul Medieval, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „În culisele scenei, în culisele vieții”. Invitatul acestei ediții este antreprenorul cultural Vlad Drăgulescu.
În cadrul întâlnirii, moderată de Luiza Mitu, Vlad Drăgulescu va povesti lucruri mai puțin cunoscute din viața și activitatea sa. Intrarea este liberă.
„În culisele scenei, în culisele vieții” este un proiect al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, care aduce în fața publicului fie un om de scenă: actor, interpret muzical, fie un alt angajat al unei instituții de spectacole, care contribuie la realizarea unui produs artistic, de la sufleor sau tehnician, la managerul instituției. Invitatul acestor întâlniri vorbește, după caz, despre beneficiile și neajunsurile vieții de artist sau ale celei de om din spatele scenei, împărtășește publicului întâmplări din experiența personală, dar și povești nevăzute și neștiute din culise. De la debutul proiectului, în noiembrie 2015, invitate în cadrul proiectului au fost actrița Tamara Popescu, de la Teatrul Național „Marin Sorescu”, soprana Renata Vari, de la Opera Română Craiova și teatrologul Adriana Teodorescu, manager al Teatrului „Colibri”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS