17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Polițiștii din Podari l-au depistat azi noapte pe  N. Constantin, de 50 de ani, din comuna Lipovu, în timp ce conducea un autoturism pe D.E. 79, în comună, având o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul a fost condus la Spitalul de Urgență Craiova, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală.

În noaptea de 16 -17 februarie, în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Secției 1 Craiova și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Ion Maiorescu, l-au depistat în trafic pe A. George, de 27 de ani, din comuna Moţăţei, care conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 02.10.2015. Totodată, având în vedere faptul că acesta emana un puternic miros de alcool, a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova, unde a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool în aerul expirat.
Conducătorul a fost condus la Spitalul de Urgență Craiova, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS