8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSatul Global a revenit și anul acesta în Craiova

Satul Global a revenit și anul acesta în Craiova

AIESEC Craiova organizează mâine, 12 februarie, evenimentul Global Village care va avea loc în centrul comercial Electroputere Parc Mall, începând cu ora 13:00.
Global Village este un eveniment care aduce împreună oameni din diferite ţări şi culturi pentru a sărbători multiculturalitatea și diversitatea noastră ca cetăţeni ai lumii. La eveniment vor fi prezenți 10 studenți străini, veniți din țări precum: China, Ucraina, Indonezia, Turcia, Brazilia și Peru. Acești studenți internaționali sunt în orașul nostru datorită unor proiecte de voluntariat organizate de AIESEC Craiova: Discover, Grow și Become.
La eveniment, pe langă preparatele culinare, obiectele și costumele tradiționale, vizitatorii pot conversa cu fiecare dintre studenții internaționali pentru că membrii AIESEC Craiova vor fi prezenți pentru a facilita comunicarea. Voluntarii internaționali sunt persoane deschise și comunicative, dornice să răspundă tuturor întrebărilor legate de cultura și obiceiurile țărilor lor.
Pe lângă oportunitatea de a cunoaște culturi diferite, studenții din Craiova vor avea și șansa de a afla cum pot pleca fie într-un stagiu de voluntariat, fie într-un stagiu profesional plătit, prin programele  Global Citizen, Global Entrepreneurs și Global Talent, la standurile din cadrul Global Village.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS