24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetaţi pentru tăiere ilegală de material lemnos

Dolj: Cercetaţi pentru tăiere ilegală de material lemnos

Lucrători din cadrul Postului de Poliţie Braloştiţa au fost sesizaţi, ieri, prin SNUAU 112, că, o persoană din satul Ciocane, comuna Braloştiţa, taie lemne şi încarcă în căruţă.
În urma cercetărilor efectuate a fost identificat I. Gheorghe, de 27 ani, din localitate. care a tăiat 50 arbori, esenţă ulm şi păr, pe care le încărca în căruţă. Materialul lemnos a fost lăsat în custodia pădurarului comunal, iar prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior de către Ocolul Silvic Filiaşi.

În  aceeași zi, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Braloştiţa, în urma unei acţiunii desfășurate, l-au depistat pe S. Pantelie, de 69 ani, pensionar, din localitate, care transporta, cu o căruţă, material lemnos fără a avea documente de provenienţă.
În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta a tăiat 50 arbori, esenţă ulm şi salcâm, cu diametrele cuprinse între 04-10 cm, de pe terenul administrat de Primăria Braloştiţa, Dolj. Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior de către Ocolul Silvic Filiaşi. Pe numele celor doi doljeni au fost întocmite dosare penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS