21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProiectul Become pentru studenții din Craiova

Proiectul Become pentru studenții din Craiova

Become este un proiect de educație non-formală, organizat în cadrul AIESEC Craiova. Acesta constă într-o serie de sesiuni livrate de către studenți din diferite țări studenților din Craiova, având ca subiect tehnici de marketing.
Perioada în care se desfășoară sesiunile a început pe 20 ianuarie 2016 și se va încheia pe 4 martie 2016, dat fiind faptul că numărul sesiunilor aferente proiectului este de 12, iar numărul de sesiuni pe săptămână este de 2, în limba engleză.
Studenții internaționali sunt din Brazilia, Indonezia și Peru, iar responsabilitățile lor includ pregătirea studenților din Craiova atât din punct de vedere profesional, cât și personal, abordând cu aceștia și subiecte precum public speaking și personal branding.

Coordonatorul proiectului se bucură să observe evoluția studenților internaționali, cât și pe cea a studenților din Craiova: ”Am văzut cum participanții inițial timizi au început să vorbească în fața mai multor persoane, în urma încrederii de sine pe care au căpătat-o din sesiunile de educație non-formală. În opinia mea, acest mod de predare este mult mai eficient din punct de vedere al dezvoltării de aptitudini personale și profesionale, comparativ cu modalitățile tradiționale de educare existente în România, deoarece participanții sunt atrași atât de modul neconvențional de predare, cât și de culturile diferite și interesante ale internaționalilor. Nu în ultimul rând, AIESEC Craiova dorește să le mulțumească celor din conducerea Școlii Speciale „Sfântul Vasile” din Craiova, pentru cazarea oferită studenților internaționali.”, a declarat Cioc Ionuț Adrian, coordonator al proiectului Become, AIESEC Craiova.
De asemenea, voluntarii internaționali consideră că prin acest proiect pot schimba cu adevărat educația în România, mai ales în domeniul marketingului:” Mă simt foarte mândru să fac parte din echipa proiectului Become și că îmi pot vedea studenții evoluând cu fiecare sesiune, studenți care pe viitor pot îmbunătăți economia României și pot face o schimbare vizibilă în societate”, a declarat Moscardi Rafael, voluntar internaționa din Brazilia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS