8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un bătrân a dispărut de acasă

Dolj: Un bătrân a dispărut de acasă

Polițiștii doljeni efectuează verificări și investigații în identificarea unui bătrân de 72 de ani, din comuna Sadova, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Lucrătorii Postului de Poliţie Bulzeşti au fost sesizaţi pe 5 februarie de către un bărbat, de 40 ani, din Craiova, cu privire la faptul că tatăl său MARIN GHIORGHE, de 72 de ani, cu domiciliu în comuna Sadova, Dolj a plecat, în ziua de 04.02.2016, în comuna Bulzeşti pentru rezolvarea unor probleme personale şi nu a mai revenit la domiciliu.
Craioveanul le-a povestit polițiștilor că, în jurul orei 13.00 -13.00, l-a sunat pe tatăl său care i-a confirmat faptul că a plecat spre casă dar s-a împotmolit cu maşina pe un câmp şi nu ştie unde se află.
În urma unor activităţi de căutare, în data de 6 februarie, ora 16.30, a fost găsit autoturismul bărbatului dispărut, în câmp, la o distanţă de circa 3,5 km de DJ 643F. Autoturismul era închis, asigurat, fără a prezenta urme de forţare, iar persoana căutată nu se afla în acesta şi nici în împrejurimi.
De la data dispariției polițiștii au demarat investigațiile și căutările, iar în dimineaţa zilei de ieri acestea au fost reluate în zona unde a fost gasit autoturismul, mai exact terenurile din zona Gherceşti-Mischii-Şimnic şi pădurea Bobaru.
La activități au luat parte peste 20 poliţişti, agenţi de pază ai unei firme specializate şi  voluntari din comuna Gherceşti.

Semnalmente bătrânului sunt: înălţime 170-175 cm, circa 60 kg, constituție astenică, ochi negri, ten deschis, păr alb tuns scurt.
La data plecării era posibil să fie îmbrăcat în pantaloni şi sacou din velură, culoare maron, căciulă cu urechi,fular la gât, iar în picioare purta ghete din piele. Persoana în cauză a fost pusă în urmărire la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze la numărul unic de urgență 112!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS