5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şoferi băuţi şi fără permis, depistaţi în trafic

Dolj: Şoferi băuţi şi fără permis, depistaţi în trafic

Polițiștii aflați în serviciul de patrulare l-au depistat ieri pe DN 54 A, în localitatea Dăbuleni, pe M. Tomiţă, de 28 de ani, din comuna Călăraşi, Dolj, în timp ce conducea un autoturism, șoferul fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Şoferului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Dabuleni unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal .

Ieri, pe DJ 604, în localitatea Apele Vii, a fost depistat R. Nicolae, de 49 de  ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personala, având o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Şoferul a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i s-a recoltat o probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

În aceeași zi,  pe DJ 606 C, în localitatea Argetoaia, a fost depistat M. Viorel, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui moped fără a poseda permis de conducere.

În noaptea de 07/08.02.2016, ora 1.00, pe strada Viilor din localitatea Sfircea, a fost depistat C. Florin, de 22 de ani, din Braloştiţa, j în timp ce conducea un autoturism,  proprietate personală, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată, autoturismul nefiind înmatriculat. Și pe numele acestuia, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

Aseară, în jurul orei 15.30, în comuna Giurgiţa, Dolj a fost depistat de către polițiști aflați în executarea atribuțiilor de serviciu B. Florin, de 19 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Oamenii legii i-au întocmit celui în cauză dosar penal conform prevederilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS