Craiova: Peste 200 de abateri contravenţionale pe drumurile publice în 24 de ore

Foto: ziaruldeiasi.ro
Foto: ziaruldeiasi.ro

Polițiștii rutieri doljeni au organizat ieri o amplă acţiune în municipiu dar și pe principalele drumuri din județ pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Polițiștii rutieri au acționat cu preponderență pentru combaterea principalelor trei cauze generatoare de accidente rutiere grave, respectiv: nerespectarea regimului legal de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi nerespectarea de către pietoni a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, în cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 215 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 45.000 de lei.


De asemenea, oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 11 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare precum și 5 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.Comenteaza acum

Alte stiri

13 august 2017

Peste 250.000 de ouă contaminate, vândute în Franța din aprilie

Peste 250.000 de ouă contamiate cu fipronil , importate din Belgia și Olanda au fost vândute în Franța din aprilie, a declarat Ministrul Agriculturii din Hexagon  Stéphane Travert. Oficialul francez a afirmat că riscurile la adresa sănătății ...

Sumarul ediției de vineri, 18 august 2017

Top