10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Trei incendii în câteva ore

Dolj: Trei incendii în câteva ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru  stingerea a trei incendii, o intervenție descarcerare, o intervenție asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 34 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit aseară cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la casa de locuit a unui localnic din Goieşti. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit, în urma acestuia a ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp şi obiecte de mobilier din două camere. Incendiul  a fost stins în cooperare cu SVSU Goieşti. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un mijloc de încălzire nesupravegheat.

Aseară, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, aflat pe str.Calea Bucureşti. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor, în urma acestuia au ars mase plastice din componenţa compartimentului motor. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric.

Tot aseară, Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o bucătărie aparţinând unui localnic din Lipovu, sat Lipovu Mic. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta într-o încăpere la mobilier, în urma acestuia au ars o uşă termopan, o masă, un dulap, o casă de marcat și s-a degradat un frigider și un aragaz. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului jarul căzut din sistemul de încălzit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS