Polițiștii cercetează trei minori pentru furturi din autoturism

(Foto: Arhiva)


Polițiștii doljeni i-au identificat ieri pe G.A., de 17 de ani, C.F., de 15 de ani şi D.A., de 12 ani, toți din comuna Işalniţa, Dolj, într-o cauză privind sustragerea mai multor bunuri dintr-un autoturism. Din cercetări a reieșit faptul că, cei trei minori, în perioada 8 – 10 ianuarie, au profitat de faptul că  D. Paul, de 38 de ani, și-a lăsat autoturismul neasigurat și au sustras mai multe bunuri din interior, de aproximativ 2.500 de lei.

În timpul cercetărilor, polițiștii Postului de Poliție Ișalnița, a stabilit în sarcina celor trei minori încă două furturi din auto. De asemenea, polițiștii au mai stabilit că, în aceeaşi noapte, suspecţii au mai sustras o bicicletă aparţinând persoanei vătămate D. Cristina, din Ișalnița.


Astfel, în baza probatoriului administrat față de G.A. s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 iulie 2018

Craiova: Conducea un autoturism neînmatriculat

Poliţişti din cadrul Secției 6 Craiova au oprit, ieri, pentru control un autoturism, condus de către un tânăr de 18 ani, din comuna Bucovăț. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autorizația de circulație provizorie era ...

Sumarul ediției de marţi, 17 iulie 2018

Top