scathd.com
boxfetish.net
extremeclip.net

„Revolta Evei Braun” la Naţionalul craioveanPrima ediție din 2016 a proiectului „Autorii sunt în sală ”, care a debutat la finalul anului 2013, aduce în fața publicului craiovean spectacolul „Revolta Evei Braun”, de Bogdan Cristian-Drăgan, care va realiza și regia. Spectacolul va fi prezentat sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17.00, la sala „Ion D. Sîrbu”.

Spectacolul este o farsă tragică, în care Napoleon Bonaparte are „șansa” să-l întâlnească pe Adolf Hitler, un bărbat plictisit și aferat pentru care viitorul nu mai reprezintă un secret. Chiar și ceea a ce a fost cunoscut în istorie drept atentul la viața sa produs de contele von Stauffenberg este deja o scenetă ratată pentru Fuhrer, un om care nu-și ascunde nerăbdarea și superioritatea în timpul întâlnirii istorice cu Împăratul Franței. Surprizele propuse de dramaturg continuă, căci în piesă apar și ale personaje istorice arhicunoscute, dacă nu ar fi decât să-i numim pe Anne Frank, Alfred Dreyfus sau pe faimosul Ursar de etnie romă.

Din distribuție fac parte Adrian Andone, Anca Dinu, Angel Rababoc, Raluca Păun, Eugen Titu, Geni Macsim, Gabriela Baciu, Valer Dellakeza, Iulia Colan, Cătălin Vieru, Petronela Zurba, Ştefan Cepoi, Dragoş Măceșanu și studenții Andrei Nedelea și Robert Iovan.


Intrarea publicului este liberă.

 

Galerie foto


Comenteaza acum

Alte stiri

23 ianuarie 2016

Regizorul Bogdan Cristian-Drăgan propune „Revolta Evei Braun“

Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ va găzdui sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17.00, la sala „Ion D. Sîrbu“, proiectul „Autorii sunt în sală“, care a debutat la finalul anului 2013. Prima ediție din 2016 aduce în fața publicului craiovean ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Top