12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Persoane fără adăpost internate la centre specializate

Craiova: Persoane fără adăpost internate la centre specializate

Polițiștii craioveni au identificat ieri persoanele fără adăpost, în vederea luării măsurilor de transportare a acestora în spaţiile special amenajate.
Astfel, poliţiştii au procedat la verificarea teritoriilor de competenţă, respectiv a locurilor unde se deţineau date că sunt frecventate de persoane ce fac parte din categoria celor mai sus amintite.
Polițiștii Secției 5 Poliție Craiova i-au identificat, în dimineața zilei de ieri, pe R. Gheorghe, de 47 de ani, din comuna Pleniţa, Dolj, P. Petra, de 66 de ani, din Oraş Piatra Olt,   Olt, B. Dumitru, de 63 de ani, din Craiova. Cei în cauză  au fost conduşi la sediul secţiei în vederea transportării acestora în cadrul centrelor de adăpost. În acest sens a fost solicitat telefonic un echipaj medical, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj, care a transportat persoanele în cauză la Centrul Social de Urgenţă ,,Sfântul Vasile” Craiova unde cele trei persoane au fost internate.

Aseară, în jurul orei 23.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție l-au depistat, în urma unui apel telefonic de la o craioveancă, pe strada Spania, lângă blocul O8, pe G. Cristian, de 35 de ani, născut în Orșova, județul Mehedinți, persoană fără adăpost, care a fost preluat de un echipaj al ambulanței și internat în Centrul Social de Urgență Sf. Vasile- Asociația” Vasiliada”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS