Craiova: Educaţie juridică în şcoli şi licee

afis Proiect Educatia juridica in scoli si licee - Craiova   2016


Asociaţia Tinerilor Avocaţi din Baroul Dolj în parteneriat cu ELSA Craiova organizează Proiectul Educaţia juridică în şcoli şi licee – Craiova, 2016.

Proiectul debutează cu trainingul de formare al voluntarilor implicaţi în derularea proiectului (avocaţi şi student ai Facultăţii de Drept – Universitatea din Craiova) ţinut de iniţiatorul şi coordonatorul proiectului la nivel naţional judecător, membru CSM Cristi Danileţ, training ce se va desfăşura sâmbătă, 23 ianuarie 2016 începând cu ora 9.00, la sediul Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova (Calea Bucureşti, nr. 107D, Craiova), sala 2.3. Ulterior, pe tot parcursul anului 2016, echipe mixte formate din avocaţi şi studenţi ai Facultăţii de Drept vor ţine ore de educaţie juridică în şcolile şi liceele Craiovei, şi nu numai, predând noţiuni juridice de baza ce au drept scop inclusiv preîntâmpinarea unor fenomene infracţionale ori evitarea unor situaţii ce au potenţial infracţional.


Proiectul este unul de voluntariat, având un caracter academic, educaţional, dar şi social.


Comenteaza acum

Alte stiri

18 octombrie 2017

Proiectarea ține în loc modernizarea Cantonamentului din Luncă

  Firma care se va ocupa de reabilitarea și modernizarea Cantonamentului din Lunca Jiului a fost stabilită pe 31 mai, însă lucrările nu au demarat nici până în prezent. Primăria Craiova a scos la licitație, la pachet, proiectul tehnic și

Sumarul ediției de miercuri, 18 octombrie 2017

Top