21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 22 – 28 ianuarie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 22 – 28 ianuarie

Colours Cinema le propune şi în această săptămână craiovenilor un program de filme special, ce cuprinde pelicule de succes, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care vor rula în săptămâna 22 – 28 ianuarie, precum şi programul proiecţiilor.
Alvin and the Chipmunks: The Road Chip – Alvin şi veveriţele: Marea aventură – Avanpremiera

Regia: Walt Becker
Cu: Matthew Gray Gubler, Justin Long, Jesse McCartney, Jason Lee, Bella Thorne, Kaley Cuoco, Anna Faris
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durată: 86 minute
Printr-o serie de neînțelegeri, Alvin, Simon și Theodore ajung să creadă că Dave o va cere în căsătorie noua sa iubită în New York City – și va scăpa de ei. Au trei zile la dispoziţie să ajungă la el și să oprească crererea în căsătorie. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Sâmbătă, Duminică: 16:20
The Revenant: Legenda lui Hugh

Regia: Alejandro González Iñárritu
Cu: Will Poulter, Tom Hardy, Paul Anderson,Leonardo DiCaprio, Domhnall Gleeson
Gen film: Aventuri, Dramă, Western
Durată: 151 minute
The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit. Urmăriţi trailer-ul. http://www.cinemagia.ro/trailer/the-revenant-13295/

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 20:50

 

The 5th Wave – Al 5-lea val

Regia: J Blakeson
Cu: Nick Robinson, Maika Monroe, Liev Schreiber,Chloë Grace Moretz
Gen film: Aventuri, SF, Thriller
Durată: 112 minute
Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan încearcă să supravieţuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populaţia şi a dus omenirea înapoi în Epoca de piatră. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri, de luni până joi: 14:10; 18:40
– Sâmbătă, Duminică: 18:40

 

The Hateful Eight – Cei 8 odioşi
Regia: Quentin Tarantino
Cu: Walton Goggins, Tim Roth, Samuel L. Jackson,Michael Madsen, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh
Gen film: Comedie, Dramă, Mister, Thriller, Western
Durată: 169 minute
Tarantino combină două dintre celebrele sale ingrediente, violenţa şi dialogurile, într-o îngheţată poveste ce are loc la câţiva ani după Războiul Civil american, când întâlnirea într-un popas a opt străini va păta zăpada imaculată cu şuvoaie de sânge. Câţiva dintre colaboratorii apropiaţi ai lui Tarantino apar în film: Samuel L. Jackson, Michael Madsen şi Tim Roth. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 20:30
Ride Along 2 – Un poliţist şi trei sferturi!

Regia: Tim Story
Cu: Ice Cube, Kevin Hart
Gen film: Acţiune, Comedie
Durată: 101 minute
Cu UN POLIȚIST ȘI TREI SFERTURI, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții. Oare de această dată năbădăioșii cumnați vor face pace pentru a lupta împreună, dar fiecare în stilul său personal, împotriva criminalității? Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 18:20
Norm of the North – Norm de la Polul Nord

Regia: Trevor Wall
Cu: Rob Schneider, Heather Graham, Bill Nighy
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 86 minute
„Norm of the North” spune povestea unui urs polar – Norm (voce Rob Schneider) şi a celor trei prieteni ai săi care sunt forţaţi să-şi părăsească habitatul odată ce gheţa începe să se topească şi să se spargă. Ajungând la New York, Norm începe o nouă viaţă ca şi mascotă pentru o companie. Dar Norm descoperă că noii săi angajatori sunt direct responsabili pentru distrugerea habitatului său natural. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Dublat
– Vineri, de luni până joi: 12:20
– Sâmbătă, Duminică: 10:50; 12:40
The Forest – Pădurea blestemată

Regia: Jason Zada
Cu: Taylor Kinney, Stephanie Vogt, Natalie Dormer
Gen film: Horror
Durată: 87 minute
O americană, Sara (interpretată de Natalie Dormer din Game of Thrones şi The Hunger Games), pleacă la drum pentru a o căuta pe sora sa geamănă, Jess (Natalie Dormer în dublu rol), care dispăruse în mod misterios. Frustrat de comportamentul lui Jess, soţul Sarei, Rob (interpretat de Eoin Macken din The Night Shift) nu reuşeşte cu niciun preţ s-o facă pe soţia lui să renunţe la această călătorie lungă şi periculoasă. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri, de luni până joi: 16:20
– Sâmbătă, Duminică: 14:30
Point Break 3D – La limita extremă 3D

Regia: Ericson Core
Cu: Ray Winstone, Édgar Ramírez
Gen film: Acţiune, Crimă, Sport, Thriller
Durată: 113 minute
LA LIMITA EXTREMĂ este un thriller de acțiune plin de adrenalină, producție a companiei Alcon Entertainment, în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput. Urmiţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 16:40

 

Snow Queen 2 – 3D – Crăiasa Zăpezii 2 – 3D

Regia: Aleksey Tsitsilin
Cu: Sean Bean, Larry Cedar, Sharlto Copley, Bella Thorne, Isabelle Fuhrman, Jeff Bennett
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie
Durată: 78 minute
După ce au reuşit să oprească planurile malefice ale Crăiesei Zăpezii, trolii au început să se bucure de libertate fără limite. De când a fost aliatul principal în marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totuşi, statutul de ajutor nu îl mulţumeşte, de aceea entuziastul personaj începe să împrăştie poveşti de-a dreptul ridicole, conform cărora el este adevăratul erou. De unul singur a învins-o pe Crăiasă şi acum urmează să ia în căsătorie o frumoasă prinţesă şi să moştenească o avere uriaşă! Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Dublat
– Vineri, De luni până joi: 12:00
– Sâmbătă, Duminică: 10:50; 12:00

 

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens 3D – Star Wars: Trezirea Forţei 3D

Regia: J.J. Abrams
Cu: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher,Oscar Isaac, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 136 minute
Acţiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică şi o nouă răfuială între Imperiu şi forţele Rezistenţei, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 13:50

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS