3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Studenții internaționali au revenit în oraș

Craiova: Studenții internaționali au revenit în oraș

Iarna aceasta, AIESEC Craiova revine cu un set de proiecte destinate tinerilor, de la elevii de  liceu și până la studenți. Astfel că pe 18 ianuarie s-a dat startul proiectelor: “Grow” și “Become”, proiecte care fost implementate la nivel național.
În cadrul acestor proiecte studenți internaționali din țări precum: China, Turcia, Indonezia, Brazilia, Camerun și Peru, vor susține sesiuni de dezvoltare personală și profesională în limba engleză, în vederea dezvoltării unor abilități și calități din zona inteligenței emoționale, precum  și să le faciliteze drumul către studiile superioare sau să se dezvolte cât mai bine din punct de vedere profesional.
“Grow” are drept țintă elevii de liceu, este, de asemenea, un program de educație non-formală, în care studenții internaționali vor susține sesiuni în limba engleză de două ori pe săptămână cu liceenii, într-un cadru multicultural și practic. Proiectul care se desfășoară în parteneriat cu Școala de Valori urmărește să le ofere elevilor spații de lucru practice, ca ei să își poată cunoaște punctele forte și punctele slabe și să își dezvolte unele calități și abilități.
“Become” este un proiect aflat la prima ediție și se adresează studenților. Voluntarii internaționali vor facilita sesiunile, în limba engleză, cu studenții craioveni pentru a le oferi acestora o pregătire profesională în domeniul marketing-ului.
AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, nu pentru profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ale unei instituții de învățământ superioare. AIESEC este prezent în România de 25 de ani, iar în Craiova de 24 de ani, fiind al doilea local înființat în țara noastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS