scathd.com
boxfetish.net
extremeclip.net

Dolj: Selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanţeiAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj anunță organizarea selecţiei pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni). Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.

Perioada de înregistrare a dosarelor a fost prelungită până pe data de 04.02.2016.

La selecţie pot participa studenții și masteranzii cu vârsta între 18-35 ani care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Selecția are loc anual, ȋn baza ȋnțelegerii ȋncheiate ȋntre Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania.


Studenții și masteranzii care au domiciliul ȋn județul Dolj sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj , strada Eugeniu Carada, Nr. 13A, pentru a – și ȋnregistra dosarele.

Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, po fi obţinute la numărul de telefon 0251 / 306.100 sau accesând site-ul A.J.O.F.M, www.dolj.anofm.ro

 


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Top